DRIVHUSBEDET

 

Her vises bedet slik det var i 1998. På midten av bedet er det roser og et par  stauder samt noen Skaugumbegonia. Det er også plantet felter med skaugumbegonia ytterst i begge ender. De andre feltene inn mot mitten er beplantet med Tagetes, noe Asters og i forkant Lobelia og Middagsblomst.

Drivhusbedet er det av bedene våre som er i størst årvis forandring. Det har nesten ikke vært det samme bedet fra det ene året til det andre noen gang. Bildet over her er slik bedet var sommeren 2001.

Bedet samme året som bildet over men sett fra en annen vinkel. Bildet er tatt i september så nå er staudene avblomstret og pyntet på ved å fjerne visne blomsterstander og blomsterstengler.  Skaugubegoniaen vi ser i forkant er nå i full blomst, likeså rosene på midtpartiet. Det var rosene Peace og Friesia som var plantet dette året. Borterst og helt til venstre kan vi skimte noen Asters som blomstrer.

Etter hvert har også dette bedet fått en del stauder, så nå har vi en blanding av sommerblomster og stauder her også. Tidligere var dette bedet bassert mest på sommerblomster.